VI LEVERER

EXCELLENSE av STÅL

2012
2024
SPRÅK

God dag!
Vi tilbyr underleverandørarbeid, sveisede metallkonstruksjoner,
bygningsstålkonstruksjoner, varmgalvanisert stålhangarrammeverk,
transportører, container, rørstålkonstruksjon, Stållagringstanker,
silodesign, fabrikasjon og konstruksjon, plattformer, produksjon av
produktet i henhold til dine skisser og tegninger. EN 1090- 1,2. EN ISO
3834. CE 1090-1,2. EXC2.

WELDMETCON

VÅR

PRODUKSJON

Krokcontainer

Hangar-rammeverk

Stål
konstruksjoner

Sveiste konstruksjoner

Lagertanker i stål

Med toppmoderne produksjonskapasitet og ekspertteknologi spesialiserer vi oss på å lage sveisede konstruksjoner av høy kvalitet, fra industrielle bygningsrammer til spesialtilpassede stålgjerder, garasjer, trapper og beskyttelsesgitter, noe som sikrer presisjon og holdbarhet i hvert eneste prosjekt.

Vi er spesialister på alle typer stålkonstruksjoner til bygninger, inkludert industribygg, lagerlokaler, supermarkeder, hagesentre, idrettshaller og annet. Vi produserer også alle typer stålkonstruksjoner for landbrukssektoren.

Selskapet vårt tilbyr prefabrikkerte bygninger produsert av kaldformede galvaniserte profiler av ulike typer. Vi designer, produserer og leverer konstruksjonskonstruksjoner og prefabrikkerte bygninger til industri- og lagerbruk.

Krokløftcontainere med et sikkert kabel- eller krokmonteringssystem på lastebilchassiset. Våre spesialcontainere er ideelle for transport av overdimensjonert gods og sørger for rask lasting, lossing og sikker montering på chassiset.

Vertikale og horisontale lagringstanker i stål, spesialdesignet for alt fra vann til oljeprodukter. Vår grundige prosess, fra design til installasjon, sikrer skreddersydde løsninger med funksjoner som kan tilpasses for optimal funksjonalitet og arealeffektivitet.

HVORFOR VELGE   Oss!

Presisjonsteknikk

Opplev presisjon i design og konstruksjon med vår banebrytende teknologi, som sikrer holdbare og skreddersydde stålkonstruksjoner og lagertanker.

1

Skreddersydde løsninger

Hos oss får du skreddersøm uten sidestykke, og vi tilbyr fleksible og innovative løsninger for alt fra stålkonstruksjoner til lagertanker som oppfyller unike prosjektkrav.

2
3

Sømløs prosjektgjennomføring

Få en problemfri opplevelse med vår ende-til-ende-tjeneste, som håndterer alle aspekter fra design til installasjon på stedet. Vi lar deg fokusere på målene dine samtidig som vi leverer pålitelige løsninger av høy kvalitet.

PARTNERE

Vi er takknemlige for å samarbeide med bransjeledere og innovatører. Våre verdifulle partnere bidrar til styrken og suksessen til WELDMETCON OÜ, og sammen skaper vi en fremragende fremtid.

KONTAKT OSS
OG LA OSS BYGGE

Made on
Tilda