HANGAR

ramar

Navigera i Hangar Frameworks - Innovationer som omformar lagring och mer
Följ med oss på en resa genom banbrytande hangarramverk, där form möter funktion och möjligheterna svävar.
Vårt företag erbjuder prefabricerade byggnader tillverkade av kallformade galvaniserade profiler av olika typer.
Vi designar, tillverkar och levererar konstruktionsstrukturer och prefabricerade byggnader för industri- och lagerbruk.

Byggnadshöjden är upp till 7,2 m. Enkel fackbredd är från 6,0 m till 24,0 m (6;9;12;15;18;21;24). Vi använder originalprofiler av olika typer av konstruktionsstål 280, 320, 350, 1 klass zinkbelagda (Zn 275), från 220 till 350 mm breda och 1,5-3,0 mm tjocka.

  • Bultförband säkerställer enkel montering.
  • Det tidssäkra korrosionsskyddssystemet är baserat på användningen av det galvaniserade stålet och fixeringsarrangemang på alla ramelement, vilket ger en möjlighet att utsätta byggnader för olika aggressiva miljöer.
  • Korta tillverknings- och leveransvillkor.
  • Inga brandfarliga material används i strukturen.
  • Profilvalsning utförs på STAM (Italien) automatiserade linjen, där utrustning kan stansa tillverkningshål i profilbasen och sidoflänsarna.

Ur den tekniska aspekten är våra snabbbyggda hangarer från , först och främst inriktade på snabb produktion och den snabba och inte svåra installationen som inte kräver tunga maskiner, den ökade yrkeskunskapen hos byggteam och enligt avsevärda tids- och materialkostnader på konstruktion av metallkonstruktionen. Genom produktion av hangarer använder vi endast moderna byggmaterial, och vi styrs också endast genom anslutning med hjälp av självgängande skruvar och bultar för alla noder i designen och vi utesluter praktiskt taget svetsade arbeten
PROFILER
Företaget tillverkar olika profiler som används på den inhemska byggmarknaden:
Ω-profil
Omega stålprofil, eller Ω-profil — huvudanvändning: galler under tak och väggmaterial, anslutningar i stålstomme, byte av profilrör i staket och balkar.
Z-profil
Konstruktionsstålprofil Z-profil, huvudapplikation: balkar för lutande tak, ersätter duplex С-profil, vilket reducerar den specifika mängden metall dubbelt.
П-profil
Strukturell stålprofil П-profil — används som styrning för С-profil eller oberoende. (Bended Guiding Profile) är den rullformade kanalen med lika flänsar, tillverkad i olika standardstorlekar.
С-profil
Huvudapplikation: stativ, tak och takbjälkar för konstruktion och ombyggnad av byggnader inom industri- och bostadsbyggande. (Böjd profil för stativsystem) eller (extra styv profil).

NÅ OSS OCH
LÅT OSS BYGGA

Made on
Tilda