WELDMETCON OÜ-företaget är ett industrihandelsföretag som grundades i Estland 2012. Kärnverksamheten är produktion och försäljning av containrar och plattformar. Vi erbjuder underentreprenadarbeten, svetsade metallkonstruktioner, byggnadsstålkonstruktioner, varmgalvaniserade stålhangarkonstruktioner, transportörer, containrar, rörstålkonstruktioner, stållagringstankar, silosdesign, tillverkning och konstruktion, plattformar och tillverkning av din produkt enligt din skisser och ritningar. EN 1090-1,2. EN ISO 3834, CE 1090-1,2. EXC 2.

Vi tillverkar kundanpassade stålkonstruktioner och åtar oss outsourcing av svetsade stålkonstruktioner, stålkonstruktioner för byggsektorn och andra produkter.
Vi tillverkar även krokcontainrar, kroklyftsplattformar, transportörer, silobunkrar, containerramar, skrotcontainrar.
Vi tillhandahåller tillverkade av vårt företag stålkonstruktioner och svetsade strukturer för byggsektorn.
Vi tillverkar prefabricerade byggnader baserade på olika typer av kallformade galvaniserade stålprofiler.
Vi designar, tillverkar och transporterar konstruktionskonstruktioner för industri- och lageranvändning, bultmontering med hjälp av kundritningar och grovdrag med snölast 120 kg - 320 kg/m2.

Inramad hangar idag är det mest ekonomiska valet. Eftersom strukturen har en bas med reducerad vikt, är en sådan hangar billig. Bashållfasthet uppnås genom effektiv massfördelning. Stålkonstruktionsdelar kräver inga speciella fixturer, klämmor etc. under monteringsprocessen. Sådan struktur är också lufttät och mycket hållbar.

Och sist men inte minst: montering av hangarer är kostnadseffektivt på grund av den enkla strömförsörjningsanslutning, installation av ventilationssystem och vattenförsörjningsteknik. Snabb montering av hangarerna är särskilt aktuellt för företag och organisationer som verkar inom produktion, bearbetning och förverkligande av jordbruksprodukter, där lagring direkt påverkar marknadsvillkoren och priset. Under dåliga lagringsförhållanden försvinner rotfrukter snabbt och priset sjunker.

En annan viktig faktor är hangarens servicebarhet: den tillåter snabb åtkomst av fordon, som hanterar leverans och transport, och arbetare som är engagerade i lastningsoperationer, till objektet. Med hangar kan du alltid överväga volymen av produkter för lagring för att välja en lämplig storlek på strukturen. De inramade hangarerna används också för lager, kommersiella, industriella och sportändamål.

Vi är specialiserade på produktion av lagringstankar av stål för alla typer av industriella behov. Företag som planerar konstruktion, expansion eller utrustningsuppgradering av lager för flytande varor behöver fartygsutrustning av olika storlek, form, materialegenskaper, uthållighet, etc. Så vårt företag producerar alla typer av vätskelagringstankar: vertikala tankar med hög lastkapacitet (100 m³ – 100 000 m³), olika horisontella containrar, silos, pannor och fartygsutrustning som inte är standard.

VARFÖR VÄLJA OSS!

Precisionsteknik

Upplev precision i design och konstruktion med vår banbrytande teknologi, vilket säkerställer hållbara och skräddarsydda stålkonstruktioner och lagringstankar.

1

Skräddarsydda lösningar

Välj oss för oöverträffad anpassning, tillhandahåller flexibla och innovativa lösningar för allt från stålkonstruktioner till lagringstankar, som uppfyller unika projektkrav.

2
3

Sömlöst projektutförande

Njut av en problemfri upplevelse med vår end-to-end-tjänst, som hanterar alla aspekter från design till installation på plats. Vi låter dig fokusera på dina mål samtidigt som vi levererar tillförlitliga lösningar av hög kvalitet.

PARTNERS

Vi är tacksamma över att få samarbeta med branschledare och innovatörer. Våra värdefulla partners bidrar till styrkan och framgången hos WELDMETCON OÜ och formar tillsammans en framtid av excellens.

NÅ OSS OCH
LÅT OSS BYGGA

Made on
Tilda