OLEMME erinomaisia

TERÄS-käsityössä

2012
2024
KIELET

Hyvää iltapäivää,
Tarjoamme alihankintatyöt, hitsatut metallirakenteet, rakennusteräsrakenteet, kuumasinkitty teräshallirunkotyöt, teräksiset varastosäiliöiden ja siilojen suunnittelu,valmistus ja rakentaminen, kuljettimet, kontit, teräsputkirakenteet, tasot, tuotteesi valmistuksen luonnosten ja piirustusten mukaan. EN 1090-1,2. EN ISO 3834, CE 1090-1,2. EXC 2.

WELDMETCON

Meidän

tuotantomme

Koukkulava kontit

Teräshallin runko

Teräsrakenteet

Hitsatut rakenteet

Säilytystankit

Huippuluokan tuotantokapasiteetin ja asiantuntevan tekniikan avulla olemme erikoistuneet korkealaatuisten hitsattujen rakenteiden valmistukseen teollisuusrakennusten runkorakenteista räätälöityihin teräsaitoihin, autotalleihin, portaisiin ja suojaverkkoihin varmistaen tarkkuuden ja kestävyyden jokaisessa projektissa.

Olemme erikoistuneet kaikentyyppisiin rakennusten teräsrakenteisiin, mm. teollisuuskohteisiin, varastotiloihin, supermarketteihin, puutarhakeskuksiin, urheiluhalleihin ja muihin. Valmistamme myös kaikentyyppisiä teräsrakenteita maatalousalalle.

Yrityksemme tarjoaa erityyppisistä kylmäsinkityistä profiileista valmistettuja tehdasvalmisteisia rakennuksia. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme rakennusrakenteita ja tehdasvalmisteisia rakennuksia teollisuus- ja varastokäyttöön.

Koukkulavakontit, joissa on turvallinen kaapeli tai koukkukiinnitysjärjestelmä kuorma-auton runkoon. Erikoiskonttimme ovat ihanteellisia ylimitoitettujen rahtien kuljettamiseen, ja ne varmistavat nopean lastauksen, purkamisen ja turvallisen kiinnityksen alustaan.

Pystysuorat ja vaakasuorat teräsvarastosäiliöt, jotka on suunniteltu asiantuntevasti nesteille vedestä öljytuotteisiin. Huolellinen prosessimme suunnittelusta asennukseen takaa räätälöidyt ratkaisut, joissa on räätälöitävissä olevia ominaisuuksia optimaalisen toimivuuden ja tilatehokkuuden varmistamiseksi.

MIKSI VALITSE MEIDÄT!

Tarkkuustekniikka

Koe suunnittelun ja rakentamisen tarkkuus huipputeknologian avulla, mikä takaa kestävät ja räätälöidyt teräsrakenteet ja varastosäiliöt.

1

Räätälöidyt ratkaisut

Valitse meidät vertaansa vailla olevaan räätälöintiin, sillä me tarjoamme joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja kaikkeen teräsrakenteista varastosäiliöihin ja täytämme ainutlaatuiset projektivaatimukset.

2
3

Saumaton projektin toteutus

Nauti vaivattomasta kokemuksesta, sillä tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaikki osa-alueet suunnittelusta asennukseen paikan päällä. Annamme sinun keskittyä tavoitteisiisi samalla kun toimitamme korkealaatuisia ja luotettavia ratkaisuja.

KUMPPANIT

Olen kiitollinen saadessani tehdä yhteistyötä alan johtajien ja innovaattoreiden kanssa. Arvostetut yhteistyökumppanimme edistävät WELDMETCON OÜ in vahvuutta ja menestystä ja muovaavat yhdessä huippuosaamisen tulevaisuutta.

Ota yhteyttä JA TEHDÄMME YHTEISTÄ

Made on
Tilda