Stålkonstruktioner

Stålbyggnader

WELDMETCON-företaget är specialiserat på alla typer av stålarbeten för byggnader, inkl. industriföremål, lagerlokaler, stormarknader, trädgårdscenter, sporthallar och annat. Vi tillverkar även alla typer av stålarbeten för jordbrukssektorn – spannmålsdepåer, slåtterhus, häststallar... Vid behov kan vi leverera vinds- och bottenvåningar till befintliga och nya byggnader. Stålverket är målat i valfria färger eller förzinkat.

Stålramskonstruktioner för konstruktion

Professionell tillverkning av stålramskonstruktioner för konstruktion gör det möjligt för byggföretag att få de högkvalitativa vackra byggnaderna, som idealiskt passar alla ändamål. Konstruktion av olika byggnader kan inte avslutas utan stålkonstruktioner. Förutom att de kompletterar byggnadens exteriör bidrar de till funktionaliteten och ger konstruktionsstålverk med pålitliga, hållbara och lätta element, vilket skapar den unika designen utan överdriven belastning. De praktiska möjligheterna för sådana produkter är obegränsade.

Stålkonstruktioner hjälper till att lösa komplicerade ingenjörsuppgifter vid produktion av gångjärnsförsedda produkter, trappsteg, grindar, staket etc. Den största fördelen är den snabba monteringen med största noggrannhet. Alla våra stålkonstruktioner har den höga graden av korrosionsskydd, vilket säkerställer deras funktionella hållbarhet och kontinuerligt intakta yttre vy.

Metallprodukter för konstruktion kan delas in i följande klasser:

  • prefabricerade produkter
  • lätta konstruktioner
  • små och motsvarande element

Färdig produkt ser ut som ett elegant dekorativt element. Byggföretag kan beställa stålkonstruktioner i varje steg av arbetet. Oavsett bearbetningskomplexiteten utförs deras industrialiserade tillverkning snabbt och på ett kvalitetsmässigt sätt. För att förbereda metallytan för grundbeläggning och målning och ge ett felfritt korrosionsskydd, används sandblästring och slagblästring.

Stålkonstruktionsfabriken anlitar expertdesigngruppen, ansvarig för utarbetandet av konstruktioner som överträffar dina förväntningar. De kommer att uppfylla normerna för tillförlitlighet, funktionalitet och aldrig göra kunden besviken med deras inställning till dekorativt utseende och idéoriginalitet. Du kan vara säker på att våra ingenjörer är kapabla att designa det mest originella projektet som perfekt matchar byggnadens allmänna struktur. Stålkonstruktioner kan tillverkas antingen av järnhaltiga eller icke-järnhaltiga metaller.

NÅ OSS OCH
LÅT OSS BYGGA

Made on
Tilda