HANGAR

rammeverk

Å navigere i hangarrammeverk - innovasjoner som omformer lagring og mer til
Bli med oss på en reise gjennom banebrytende hangarrammer, der form og funksjon møtes og mulighetene skyter i været
Vårt selskap tilbyr prefabrikkerte bygninger produserte av kaldformede galvaniserte profiler av ulike typer. Vi designer, produserer og leverer bygningskonstruksjoner og prefabrikkerte bygninger for bruk innen industri og lagerhold.

Byggehøyden ar opp til 7,2 m. Enkelt spenn er fra 6,0 m til 24,0 m (6, 9, 12, 15, 18, 21, 24). Vi bruker originale profiler av ulike typer av konstruksjonsstål av kvalitet 280, 320, 350, forsinket i samsvar med klasse 1 (Zn 275), fra 220 til 350 mm bred og 1,5–3,0 mm tykk.

Festing med bolter sikrer lett montering. Det langvarige antikorrosjons-systemet er basert på bruken av galvanisert stål og galvaniserte festeanordninger på alle elementer i rammeverket, noe som gjør at bygningene tåler å bli utsatt for ulike aggressive miljøer.

Korte produksjons- og leveringstider. Ingen ildsfarlige materialer brukes i strukturene. Profilvalsing utføres på STAM (Italia) automatiserte linje, der utstyret kan lage produksjonshull i profilbasisen og sidefalsene.
Profiler
Selskapet lager ulike profiler til bruk på det hjemlige byggemarkedet:
Ω-profil
Omega stålprofil, eller Ω-profil – hovedanvendelse: rister under tak- og veggmaterialer, forbindelser i rammeverk av stål, erstatning for profilrør i gjerder og bjelker.
Z-profil
Byggeprofil Z-profil i stål, viktigste anvendelse: sperrer for hellende tak, erstatter doble C-profiler, reduserer forbruk av metall to ganger.
П-profil
Bygningsmessig stålprofil П-profil – til bruk som styreprofil for С-profil eller hver for seg. (Bøyd styreprofil) er en kaldbøyd U-bjelke med like flenser, produsert i ulike standardstørrelser.
С-profil
Bygningsprofil i stål.
C-profilens hovedanvendelse: pilarer, bjelkelag og takstoler for bygging og rekonstruksjon av bygninger til industri- og boligformål. (Bøyd stolpeprofil) eller (Ekstra stiv profil).

Industri

Bruksmulighetene er mange og vi ser ofte at kunden ønsker å utvide for eksempel lager- eller produksjonskapasitet. En hall fra W. Giertsen har også den fordelen at den kan utstyres i henhold til dine spesifikke krav samt utvides dersom plassbehovet øker. Den kan også demonteres og selges videre.

Det er mange forskjellige varer og produkter som egner seg for lagring i en hall fra W. Giertsen Hallsystem. Noen varer tåler kulde men ikke fukt, andre varer har andre behov. Høy kvalitet, lav pris, rask bygging/montasje og fleksible løsninger kjennetegner hallene våre. Vi spesifiserer størrelse og ekstrautstyr i lag med deg, basert på ditt behov.

KONTAKT OSS
OG LA OSS BYGGE

Made on
Tilda