Selskapet WELDMETCON OÜ er et industrielt handelsforetak, etablert i Estland i 2012.

Bedriften konsentrerer seg om produksjon og salg av containere og plattformer. Vi produserer kundtilpassede sveiste stålkonstruksjoner, og påtar oss underentrepriser innenfor produksjon av sveiste stålkonstruksjoner, stålkonstruksjoner for byggsektoren og andre produkter.Vi tilbyr underleverandørarbeid, sveisede metallkonstruksjoner, bygningsstålkonstruksjoner, varmgalvanisert stålhangarrammeverk, transportører, container, rørstålkonstruksjon, Stållagringstanker, silodesign, fabrikasjon og konstruksjon, plattformer, produksjon av produktet i henhold til dine skisser og tegninger. EN 1090- 1,2. EN ISO 3834. CE 1090-1,2. EXC2.

Vi produserer også krokløft-containere, krokløft-plattformer, transportbelter, beholdere, lagersiloer, containerrammer, skrapjerncontainere. Vi leverer stålkonstruksjoner og sveiste konstruksjoner for byggsektoren produsert av vårt selskap.

Vi produserer prefabrikkerte bygninger baserte på ulike typer kaldformede galvaniserte stålprofiler. Vi designer, produserer og leverer bygningskonstruksjoner for bruk i industrien og varehusene, for montering med bolter, og ved bruk av kundenes tegninger og skisser, med snølast på 120–320 kg/m2.
Rammeverk-hangar er i dag det mest økonomiske valget. Siden strukturen muliggjør et fundament med redusert vekt er en slik hangar rimelig. Styrke og seighet i bunndelen oppnås ved effektiv fordeling av masse. De enkelte delene i stålstrukturen krever ingen spesielle festemetoder, klemmer osv. under monteringsprosessen. En slik struktur er også lufttett og meget slitesterk. Og sist, men ikke minst: våre hangarer er kostnadseffektive på grunna av at det er enkelt å koble til strøm, installere ventilasjonssystem og legge opp vannforsyning.

Hurtig montering er spesielt aktuelt for selskaper og organisasjoner som arbeider med produksjon, behandling og salg av landbruksprodukter, der lagringsforholdene direkte påvirker salgsmulighetene og prisen. Under dårlige lagringsforhold ødelegges rotgrønnsaker veldig fort, og prisen faller. En annen viktig faktor har med hangarens tilgjengelighet å gjøre, den tillater rask adgang for kjøretøy som driver med levering og transport og for arbeidere som er opptatt med laste- og lossearbeid. Med hangar må man alltid ta hensyn til volumet av produkter som skal lagres når man velger passende størrelse på strukturen. Rammeverk-hangarene brukes også til lagring av varer, til kommersielle, industrielle og til og med idrettslige formål.

De mobile ramper (bevegelige ramper) – er en optimal løsning på problem som oppstår i lagring logistikk og distribusjonslogistikken. Fra et teknisk synspunkt, losseramper er veldig praktiske i daglig anvending. Den betydelig fordel av disse utstyr, i motsetning til stasjonære rampen er mulighet av fritt bevegelse i rommet av lagerhus eller pakkhus, hva sikres ved hjelp av de innebygde samlebåndsmontering. De bevegelige ramper (bevegelige lasteramper) må anvendes både inne og utenfor lagerhus eller pakkhus. Dessuten den slags tekniske utstyr sparer tid, spesielt hvis du bruker en tresidet losserampe, som gjør det mulig å losse/laste flere lastbiler samtidig.

Vi setter alt inn på å forbedre oss kontinuerlig både når det gjelder egenskapene ved våre langtidskonstruksjoner og den servicen vi yter, ider vi bygger tillit hos kundene ved å levere framragende produkter og tjenester, noe som i sin tur gir dem ekstra fortjeneste.

HVORFOR VELGE   Oss!

Presisjonsteknikk

Opplev presisjon i design og konstruksjon med vår banebrytende teknologi, som sikrer holdbare og skreddersydde stålkonstruksjoner og lagertanker.

1

Skreddersydde løsninger

Hos oss får du skreddersøm uten sidestykke, og vi tilbyr fleksible og innovative løsninger for alt fra stålkonstruksjoner til lagertanker som oppfyller unike prosjektkrav.

2
3

Sømløs prosjektgjennomføring

Få en problemfri opplevelse med vår ende-til-ende-tjeneste, som håndterer alle aspekter fra design til installasjon på stedet. Vi lar deg fokusere på målene dine samtidig som vi leverer pålitelige løsninger av høy kvalitet.

PARTNERE

Vi er takknemlige for å samarbeide med bransjeledere og innovatører. Våre verdifulle partnere bidrar til styrken og suksessen til WELDMETCON, og sammen skaper vi en fremragende fremtid.

KONTAKT OSS
OG LA OSS BYGGE

Made on
Tilda