Krokcontainer

Høyere standarder: Krokløftcontainere for alle bransjer
Utforsk krokløftcontainerløsninger med oss!
Krokløft er laste-lossesystemet med vaier eller krokmontering på truckrammen og myntet på trygg transport av last med store dimensjoner. I vår sammenheng betyr slike laster spesielle containere for krokløft. Containerne er utstyrt med styreskinner, ruller i akterenden for hurtig laste-/lossearbeid og sikkert feste på truckrammen.
Slike containere brukes til oppsamling, lagring og transport av alle typer søppel og avfall: avfall med store dimensjoner, bygningsavfall, metall- og trelastavfall, landbruksavfall og annet. En god container for krokløft garanterer hurtig og ordentlig fjerning av store mengder avfall om gangen.

Man kan kjøpe containere for krokløft hos WELDMETCON til gunstige betingelser. I tillegg produserer vi containere tilpasset tegninger og skisser fra kundene.
Valg av container for fjerning og lagring av skrapjern
Containerens kapasitet er den viktigste parameteren når det skal velges. Basert på de vanligste standardstørrelsene kan vi klassifisere følgende bruksområder:

Containere med liten kapasitet opptil 8…10 m3
De brukes ofte som åpen-type hvis langvarig lagring av skrap ikke er nødvendig på grunn av hyppig borttransportering. Vanligvis er containere trapesformet for å redusere vekten, og anbefales til lagring og transport av relativt lett avfall som enda har store dimensjoner – for eksempel ulike aluminiumsprofiler eller avfall fra kaldvalset coil- og tynnplatestål.Containere med middels kapasitet opptil 20…25 m3
Prismeformet, produseres både som åpne og lukkede typer. Det er nødvendig å ha løfteører (løfteøyer) tilgjengelig, fordi løfteanordningene på spesialkjøretøyer ikke klarer å løfte slike containere, spesielt når de er fullastet. Tettheten for strøavfall i slike containere kan bli 50–60 %. Containere med middels kapasitet passer for transport og lagring av langstrakt skrap, og til og med deler av demonterte konstruksjoner.

Containere med økt kapasitet opptil 80…100 m3
Containere med stor kapasitet passer for avfallstransport på sjøgående og skinnegående transportmidler. De er spesielt gunstige når de er utstyrt med sidelastingssystem for skrapet: til dette formålet kan man bruke kranene som er tilgjengelige på spesialkjøretøyer. Kritisk mengde i slike containere når de er fullastet (ved en fyllekoeffisient på 80 %) er 35–40 tonn, noe man må ta hensyn til ved valget av containertransport og kran.

Kjerneverdier for design av krokcontainer

Sentralt i Stronga er et spesialisert designerteam med en lidenskap for å produsere verdens beste containerbaserte løsninger for vårt krokløft-system for trailere. Vi er nøye med det vi gjør og er stolte av våre produkter, og vi er svært opptatt av detaljene ved å produsere løsninger med høy kvalitet og ytelse for krokcontainer – til rimelige priser. Vi har tilstrekkelig mengde erfaring til å hjelpe kunder koble størrelse og ytelse på individuelle containere med krokløft-trailere innen landbruks-, avfalls-, skogbruks- og byggesektoren.

Kombinert lett dumperkasse og maskinflak 13 m3 med stor baklem for direkte innkjøring av maskiner.

Moderne design med horisontale korrigeringer som er helsveiset. Lemmen styres med luft eller hydraulisk sylinder. Innvendig leveres vegg/bunn med skrå kant med 6 stk sterke surrefester.

Solide og gode containere av stål for rest- og annen type avfall. Containerne er produsert av ledende containerprodusenter og har den høy kvalitet på materialer og utførelse.

Leveres iht standard for krokløft SS 3021. og er produsert i 5 mm bunnplater og 3-5 mm sideplater.

KONTAKT OSS
OG LA OSS BYGGE

Made on
Tilda