Sveiste

konstruksjoner

Kraften og presisjonen i sveisede rammeverk

WELDMETCON -selskapet har produksjonskapasitet som tillater oss å produsere både sveiste seriekonstruksjoner og sveiste tilpassede konstruksjoner, tilverkingsprosessen av hvilke kan være ganske komplisert. Det første stadiet i produksjonen av stålkonstruksjoner foregår i emnevalseverket der metallet kuttes til emner av ønsket størrelse og form ved bruk av de rette maskinene (plasmaskjærer og varmekutter, elektrisk sirkelsag, spesialsakser). Om nødvendig behandles emnene på maskiner for boring, fresing og valsing. Deretter føres emnene til sveiseverkstedet, der de monteres til en tredimensjonal konfigurasjon.

Uansett hvilken sveist struktur kunden trenger, vil produktkvaliteten gjennomgå en streng kontroll. Vi kontrollerer kvaliteten på emnene, slitestyrke og kvalitet på sveisesømmene, samt om det ferdige produktet er i samsvar med den tekniske dokumentasjon.
Vi kan produsere:

  • Rammeverk for industribygg
  • Stålkonstruksjoner for boligbygg og offentlige bygg
  • Sveiste I-bjelker
  • Rammekonstruksjoner og andre sveiste konstruksjoner

Vi er interesserte i samarbeid med kontraktspartnere og private kunder. Noen av våre sveiste metallkonstruksjoner er spesielt beregnet på private kunder. Vårt selskap produserer sveiste stålgjerder i seksjoner. Kunden kan velge gjerdemønster i vår katalog, eller bestille skreddersydde mønstre i samsvar med innleverte tegninger eller skisser. Vi produserer også stålgarasjer, innvendige og utvendige trapper, beskyttelsesgitter for balkonger, vindusgitter og mange andre sveiste konstruksjoner.
Utvalg

Sveiste konstruksjoner lages ved bruk av ulike sveiste forbindelser:

Buttskjøt mellom elementer av flate og tredimensjonale konstruksjoner er de vanligste. Slike forbindelser gir høy slitestyrke under forhold med statisk og dynamisk last, og kan gjøres ved bruk av praktisk talt alle typer smeltesveising. Ved sveising av elementer med ulik tykkelse må man ta hensyn til noen regler: man mener kanten på tykkere element sikrer jevn fordeling av opphetingen av kanten og forhindrer at det tynnere elementet gjennombrennes.

T-skjøter er mye brukt i produksjonen av tredimensjonale konstruksjoner. De utføres med ensidig eller tosidig avfasing på kantene. Sveising med avfasinger skal sikre inntrengning av sveisemasse og høy slitestyrke i sveisen selv med stor belastning. T-skjøter kan sveises med alle typer smeltesveis.

Overlappskjøter brukes ofte ved platesveis når det kreves enkel tillaging og montering for sveising. Slike skjøter er mindre slitesterke enn buttskjøter.

Hjørneskjøter brukes hovedsakelig til binding og er ikke ment for overføring av strukturell nyttelast. Hjørneskjøter kan utføres i alle smeltesveisings-teknikker.

Stålkonstruksjon

Det er monteringen av bygningsstål-elementer satt sammen ved hjelp av forbindelser som kan være utført med nagler eller bolter.
Typer av stålkonstruksjoner:

Rammeverk (eller) skjelettsystem

I denne typen struktur er det bærende elementet “endimensjonalt” et “linjeelement”, det vil si bjelke, søyle.
For eksempel industribygg, motorveier og jernbane, permanente broer, tårn, fleretasjes bygg osv.

Skallsystem

I denne typen struktur er elementene som bærer hovedvekten plater i tillegg til skjelett-elementer.

KONTAKT OSS
OG LA OSS BYGGE

Made on
Tilda