Stålkonstruksjoner

Stålbygninger

WELDMETCON-selskapet spesialiserer seg på alle typer stålmateriale for bygninger, inkludert industrielle objekter, varehusrom, supermarkeder, hagesentra, sportshaller og annet. Vi produserer også alle slags stålmaterialer for landbrukssektoren – kornlagre, høylåver, hestestaller … Om det ønskes kan vi levere loftsrom og underetasjer for eksisterende og nye bygninger. Stålmaterialene males i farger etter kundens ønsker eller galvaniseres.

Rammekonstruksjoner i stål til byggeformål

Profesjonell produksjon av rammekonstruksjoner i stål til byggeformål tillater byggefirmaer å bygge vakre bygninger av høy kvalitet, som ideelt sett vil kunne tilpasses ethvert formål. Mange bygninger kan ikke settes opp uten bruk av stålkonstruksjoner. Bortsett fra å komplettere bygningens eksteriør bidrar de til funksjonaliteten, med byggkonstruksjoner i stål med pålitelige, slitesterke lettbygg-elementer, skaper man den unike designen uten at den veier for mye. De praktiske mulighetene for slike produkter er ubegrensede.

Byggeelementer i stål bidrar til å løse kompliserte ingeniøroppgaver ved produksjonen av takoverbygg, trapper, porter gjerder osv. Den viktigste fordelen er hurtig montering med største nøyaktighet. Alle våre stålkonstruksjoner kan rose seg av høy grad av korrosjonsbeskyttelse, noe som sikrer lang funksjonstid og kontinuerlig intakt utseende.


Metallprodukter for byggeformål kan deles inn i følgende klasser:

  • Prefabrikkerte produkter
  • Lettbygg-konstruksjoner
  • Små elementer og tilleggsutstyr.

Ferdige produkter ser ut som et elegant dekorativt element. Byggefirmaer kan bestille stålkonstruksjoner på ethvert stadium i arbeidet. Uansett hvor vanskelig prosessen er, utføres den industrialiserte produksjonen hurtig og med høy kvalitet. For å preparere metalloverflaten for priming og maling og sørge for prikkfri korrosjonsbeskyttelse, benyttes sandblåsing og stålblåsing. Stålkonstruksjonsfabrikken har ansatt en ekspert-designgruppe som er ansvarlig for å utarbeide design som overgår dine forventninger. De tilfredsstiller normene for pålitelighet og funksjonalitet og skuffer aldri kunden i sin tilnærming til dekorativt utseende og når det gjelder originale ideer. Du kan være sikker på at våre ingeniører kan designe de mest originale prosjekter som vil stå i perfekt stil med bygningens generelle struktur. Stålkonstruksjonene kan produseres enten av jernbaserte eller korrosjonsfrie metaller.

KONTAKT OSS
OG LA OSS BYGGE

Made on
Tilda