Hitsatut

rakenteet

Hitsattujen runkojen teho ja tarkkuus

WELDMETCON:llä on tuotantokapasiteettiä valmistamaan hitsattuja rakenteita sekä sarjatuotantona että yksitellen, ja valmistusprosessi voi olla monimutkainenkin. Teräsrakenteen valmistuksen ensimmäinen vaihe toteutetaan aihio-osastossa, jossa siihen tarkoitetulla laitteella (plasma- ja polttoleikkauslaitteella, sähköpyörösahalla tai erikoissaksilla) teräs leikataan aihioiksi, joiden koko ja muoto vastaavat tilauksen vaatimuksia. Tarpeen mukaan aihiot työstetään myös pora-, sorvaus- tai särmäyskoneella. Tämän jälkeen aihiot toimitetaan hitsausosastoon, jossa niistä kootaan tilauksen mukainen rakenne.

Hitsattujen rakenteiden valmistaminen edellyttää jatkuvaa laadunvalvontaa. Me valvomme aihioiden laatua, hitsien lujuutta ja laatua ja valmiin rakenteen mittojen vastaavuutta piirustuksia.
Me valmistamme:

  • Teollisten rakennusten runkoja;
  • Asuin- ja julkisten rakennusten teräsrakenteita;
  • Hitsattuja I-palkkeja;
  • Kehysrakenteita ja muita hitsattuja rakenteita.

Olemme kiinnostuneita yhteistyöstä urakoitsijoiden kanssa, mutta palvelemme mielellämme myös henkilöasiakkaita. Valmistamistamme hitsatuista rakenteista löytyy henkilöasiakkaitakin kiinnostavia tuotteita.
Yhtiömme valmistaa mm. useista sektioista koostuvia hitsattuja teräsaittoja. Asiakas voi valita aitan kuvion katalogeistamme tai tilata ainutlaatuisen tuotteen omien piirustusten tai skitsien mukaan. Me valmistamme myös teräsautotalleja, ulko- ja sisäportaita, parvekeaitauksia, ikkunaritilöitä ja monia muita hitsattuja teräsrakenteita.
tyypit

Hitsattujen rakenteiden yhteydessä tehdään erilaisia hitsiliitoksia:

Päittäishitsaus on hitsauslaji, jota yleisesti käytetään litteiden ja kolmiulotteisten rakenteiden hitsaukseen. Tällaiset liitokset kestävät hyvin staattista ja dynaamista kuormitusta. Nämä liitokset voidaan toteuttaa millä tahansa sulatushitsauslajilla. Jos hitsattavat osat ovat eri paksuisia, paksumman osan reunaan tehdään viiste, jotta kummankin osan reuna kuumenee tasaisesti eikä ohuempaan reunaan polteta reikiä.

T-liitoksia laajasti käytetään kolmiulotteisten rakenteiden valmistamisessa. Niitä tehdään sekä ilman railoja että yksipuolisten tai kaksipuolisten railojen kanssa. Kun hitsausrailoja käytetään, hitsisauman on oltava tasainen ja tiivis millä tahansa kuorman vaikutuksella. T-liitoksia tehdään kaikilla sulatushitsauslajeilla.

Liitoksia limittäin käytetään usein levyjen hitsauksen yhteydessä, kun hitsattavien aihioiden esikäsittely ja kokoonpano halutaan tehdä mahdollisimman helpoiksi. Tällaiset liitokset ovat vähemmän lujia, kuin päittäisliitokset.

Kulmaliitokset ovat tavallisesti apuliitoksia, eivätkä ne ole tarkoitettu kestämään kuormituksia. Kulmaliitoksia tehdään kaikilla sulatushitsauslajeilla.

Hitsatut rakenteet

Hitsatut rakenteet laadukkaasti. Ammattitaidolla tehdyt hitsatut rakenteet konepajasta. Valmistamme kaikkia hitsattuja rakenteita, olipa materiaalina sitten putkea, palkkia, levyä – pääasiallinen valmistusmateriaalimme on kuitenkin ”musta teräs”, sertifioidun järjestelmämme varmistaessa työn laadun.
Konepajamme suorittaa myös hitsattujen rakenteiden koneistukset laadukkaasti ja ammattitaidolla.


Ota yhteyttä JA TEHDÄMME YHTEISTÄ

Made on
Tilda