Teräsrakenteet

Teräksiset rakennukset

WELDMETCON erikoistuu kaikentyyppisten teräsrakenteista pystyttävien rakennusten valmistamiseen, kuten tuotanto- ja varastohallit, tavaratalot, puutarhakeskukset, urheiluhallit, yms. Valmistamme myös kaikkia maatalousrakennuksia, esim. viljavarastoja, heinälatoja, hevosiin liittyviä halleja, yms. Tarpeen mukaan toimitamme myös uusien ja olemassa olevien rakennusten ensimmäisiä ja viimeisiä kerroksia. Kaikki tuotteemme on joko maalattu asiakkaan valitsemalla maalilla tai sinkitty.

Rakennusalan teräsrakenteita

Ammattitaidolla valmistetut rakennusalan teräsrakenteet ovat laadukkaita ja kauniita tuotteita, jotka soveltuvat kaikkiin rakennuksiin. Teräsrakenteet ovat käytössä monenlaisissa rakennuksissa. Ne eivät pelkästään täydennä rakennuksen ulkonäköä, vaan niillä on oma tarkoitus. Antamatta rakennukselle liiallista raskautta, teräsrakenteet ovat varmoja, kestäviä ja kevyitä rakenteita, jotka tuovat rakennukselle ainutlaatuisen muodon. Tällaisten tuotteiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomia.

Rakennusalan teräsrakenteet auttavat toteuttamaan haastavia suunnittelutehtäviä. Niiden avulla rakennetaan katoksia, portaita, portteja, veräjiä, aitauksia ja monia muita kohteita. Teräsrakenteiden tärkein etu on nopea ja tarkka asentaminen. Kaikki teräsrakenteet on varustettu korroosiosuojalla, minkä vuoksi ne ovat kestäviä, eikä niiden ulkonäkö muutu ajan mukaan.

Rakennus-alan teräsrakenteet jaetaan alustavasti seuraaviin lajeihin:

  • nopeasti pystytettävät tuotteet;
  • kevyet teräsrakenteet;
  • pienet ja lisäosat.

Valmis tuote on suorastaan koriste-esine. Rakennusyhtiö voi tilata teräsrakenteita missä tahansa rakennusvaiheessa. Valmistushaastavuudesta huolimatta niiden teollinen valmistaminen on nopeaa ja laadukasta. Ennen pohja- ja pintamaalausta teräspinta hiekka- ja raepuhalletaan. Tämä varmistaa moitteettoman korroosiosuojan.

Rakennusalan teräsrakenteita valmistavan tehtaan organisaatioon kuuluu suunnitteluosasto, joka kehittää piirustuksia vaativimpienkin tilausten toteuttamiseen. Kaikki ratkaisut vastaavat toimintavarmuus- ja turvallisuusnormeja, eikä asiakas pety tuotteen ulkonäköön tai ajatuksen omaperäsyteen. Yhtiön insinööri pystyvät toteuttamaan minkä tahansa jopa kaikkien standardien ulkopuolella olevan projektin ja se tulee soveltumaan mihin tahansa rakennukseen. Valmistamme rautarakenteita ja rst-rakenteita.

Ota yhteyttä JA TEHDÄMME YHTEISTÄ

Made on
Tilda