Säilytystankit

WELDMETCON on erikoistunut teräsvarastosäiliöiden tuotantoon kaikenlaisiin teollisuuden tarpeisiin

Yritykset, jotka suunnittelevat nestemäisten tavaroiden varastojen rakentamista, laajentamista tai laitteiden päivitystä, tarvitsevat erikokoisia, -muotoisia, materiaaliominaisuuksiltaan kestäviä, aluksen kaltaisia aluslaitteita jne. Joten yrityksemme tuottaa kaiken tyyppisiä nestevarastointisäiliöitä: pystysuoria korkeakuormituskykyisiä säiliöitä (100 m³ – 100 000 m³), erilaisia vaakasuoria kontteja, siiloja, kattiloita ja epästandardeja laivalaitteita.

Teräsvarastosäiliöt

Varastosäiliöiden luokittelu perustuu niiden rakenteellisiin ominaisuuksiin. Suurin on suunta: pystysuora tai vaaka.

Yleensä nestemäisille nesteille valmistetaan pystysuorat teräsvarastointitankit, joiden korkeus on 18 m ja halkaisija 85 m, toimitetaan alueelle metallikehyksinä ja kootaan paikalle. Horizontal Liquid Storage Tanks are smaller containers with a loading capacity of less than 100 m³ and are delivered assembled on site.

Vertical atmospheric storage tanks can be provided with a fixed roof or a floating roof, can be fitted with a pontoon, and can have a protective wall (frame inside the hull). Horizontal fluid storage tanks are manufactured with one or more sections, one or two walls for placement on or below ground.

Yrityksemme tuottaa nestesäiliöitä myytäväksi minkä tahansa rakennustyypin. Sekä kelausmenetelmiä että levy kerrallaan -menetelmiä on saatavana (yritys on varustettu erikoistuneilla kelauskoneilla). Suunnittelu- ja rakennusosastomme valmistelee nopeasti ja ammattimaisesti rakennesuunnitteluprojektit ja lopulliset myymäläpiirustukset. Kiinnitämme erityistä huomiota jokaisen teräsvarastosäiliön kustannusten minimointiin vähentämällä metallin kulutusta säilyttäen samalla tarvittava rakenteellinen lujuus. Metallirakenteet lähetetään joko autokuljetuksilla tai rautateitse yksityisen kiilaradan kautta.

Pienten vaakasäiliöiden tuotanto on automatisoitu. Käytämme hitsausavaimia pylväillä, jotka takaavat hitsauksen korkean tarkkuuden ja vakauden. Meillä on myös oma maalikauppa, joka antaa meille mahdollisuuden päällystää astioita ja astioita korroosionestopinnoitteella vakaassa lämpötilassa ja kosteudessa, mikä tarjoaa laadukkaan korroosiosuojauksen ja pidentää tuotteen käyttöikää.

Ota yhteyttä JA TEHDÄMME YHTEISTÄ

Made on
Tilda