WELDMETCON OÜ on vuonna 2012 perustettu virolainen tuotanto- ja myyntiyritys.

Yhtiön päätoimiala on konttien ja lavojen valmistus ja myynti. Tämän lisäksi me valmistamme hitsattuja teräsrakenteita asiakkaan piirustusten mukaan ja toteutamme hitsattujen teräsrakenteiden, rakennusalan teräsrakenteiden ja muiden tuotteiden valmistukseen liittyviä urakoita. Tarjoamme alihankintatyöt, hitsatut metallirakenteet, rakennusteräsrakenteet, kuumasinkitty teräshallirunkotyöt, teräksiset varastosäiliöiden ja siilojen suunnittelu,valmistus ja rakentaminen, kuljettimet, kontit, teräsputkirakenteet, tasot, tuotteesi valmistuksen luonnosten ja piirustusten mukaan.
EN 1090-1,2. EN ISO 3834, CE 1090-1,2.EXC 2

Valmistamme myös vaihtokontteja ja -lavoja, kuljettimia, siiloja, konttikehyksiä ja metalliromukontteja. Valmistamme rakennusalan teräsrakenteita ja hitsattuja teräsrakenteita.

Valmistamme nopeasti pystytettäviä rakennuksia, jotka kootaan erityyppisistä kylmäsärmätyistä sinkityistä profiileista. Asiakkaiden piirustusten ja skitsien mukaan suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme pulteilla kiinnitettäviä tuotantohallien ja varastorakennusten teräsrakenteita, jotka kestävät lumikuormaa jopa 120 – 320 kg/m2.

Runkohalli on nykyään taloudellisin valinta. Tällainen halli on edullinen, koska sen perustus on kevennetty. Mutta perustus on samalla luja, koska kuorma on jaettu tehokkaasti. Rakennustöiden ajaksi rakenteen osien kiinnipitämiseen mitään erityistä kiinnitystä ei tarvita. Tämän lisäksi rakenne on tiivis ja kestävä. Hallin hintaan vaikuttavat myös sähköistyksen järjestys, ilmastointijärjestelmän asentaminen ja liittäminen vesijohtoon.

Tällaisten rakennusten nopea pystyttäminen on erityisen tärkeä yrityksille, joiden toiminta liittyy maataloustuotteiden valmistamiseen, jalostamiseen ja myyntiin. Kuten tiedetään, maataloustuotteiden myyntikelpoisuus ja vastaavasti hinta riippuu suoraan varastointioloista. Kun varastointiolot eivät ole sopivia, mm. juurekset pilaantuvat nopeasti, mistä johtuen niiden myyntihintaa joudutaan laskemaan. Yhtä tärkeä tekijä on hallin käyttäjäystävällisyys, kun täytyy järjestää tuotteita kuljettaville autoille ja käsittelyyn osallistuville työntekijöille mahdollisimman helppo pääsy halliin. Tietysti täytyy ottaa huomioon se määrä tuotteita, jota hallissa aiotaan varastoida, koska tästä riippuu valittavan rakennuksen koko. Runkohallit käytetään varastoina, tuotanto- ja myyntihalleina ja jopa urheilu- ja liikuntahalleina.

Siirrettävät WELDMETCON peruskuormaussillat. Kuormaussilta tuo tehokkuutta ja turvallisuutta lastauksiin siellä missä itse haluat. Tarpeen mukaan lastaussilta voidaan siirtää nopeasti sinne missä lastinkäsittely on järkevintä. Siirrettävät kuormaussillat soveltuvat kuorma-autojen, perävuonujen, konttien ja junanvaunujen lastinkäsittelyyn eli lastauskorkeudet eivät ole ongelmana. WELDMETCON lastaussillat ovat ratkaisu myös silloin kun ei ole taloudellisesti järkevää investoida lastauslaitureihin.

Materiaalin paksuus:
pohja 4.0 mm S235JR (5.0 mm vahvistetussa mallissa S355JR)
sivuseinät 3.0 mm S235JR (4.0 mm vahvistetussa mallissa S355JR)
profiilit3 mm/4 mm S235JR (4.0 mm vahvistetussa mallissa S235JR)
Tarvittaessa vahvistetut mallit voidaan tehdä HARDOX- tai RAEX-materiaalista
Runko: palkki INP 180, neliömäiset palkit UNP 140 / UNP 180.
Kontin runko on valmistettu suomalaisen standardin SFS 4417 ja terässtandardin S355JR mukaisesti.

MIKSI VALITSE MEIDÄT!

Tarkkuustekniikka

Koe suunnittelun ja rakentamisen tarkkuus huipputeknologian avulla, mikä takaa kestävät ja räätälöidyt teräsrakenteet ja varastosäiliöt.

1

Räätälöidyt ratkaisut

Valitse meidät vertaansa vailla olevaan räätälöintiin, sillä me tarjoamme joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja kaikkeen teräsrakenteista varastosäiliöihin ja täytämme ainutlaatuiset projektivaatimukset.

2
3

Saumaton projektin toteutus

Nauti vaivattomasta kokemuksesta, sillä tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaikki osa-alueet suunnittelusta asennukseen paikan päällä. Annamme sinun keskittyä tavoitteisiisi samalla kun toimitamme korkealaatuisia ja luotettavia ratkaisuja.

KUMPPANIT

Olen kiitollinen saadessani tehdä yhteistyötä alan johtajien ja innovaattoreiden kanssa. Arvostetut yhteistyökumppanimme edistävät WELDMETCONin vahvuutta ja menestystä ja muovaavat yhdessä huippuosaamisen tulevaisuutta.

Ota yhteyttä JA TEHDÄMME YHTEISTÄ

Made on
Tilda